Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggereindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven , krijg online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggereindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter spreek hem al jaren de beste en heel goed in zijn voorspellingen lieve mensen bel hem je zal er geen spijt van krijgen liefs aartie.




Ervaring van Aartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Aartie met waarzegger Gunter   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN met waarzegger Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter wat ben je toch geweldig en wat kan ik met je lachen. Hij begint met de situatie te omschrijven, exact zoals ie is, zonder dat je ook maar iets vertelt, behalve je geboortedatum. Bij elk gesprek pikt hij de liefde op, omdat dat nu heel erg bij mij speelt. Ondanks de situatie blijft hij positief, terwijl ik soms al de hoop aan het opgeven ben.
Ik heb je vanavond lang gesproken. En je omschrijving van de uiterlijke kenmerken van mijn toekomstige man/vriend, zoals je hem noemt, was echt GEWELDIG.




Ervaring van EM met waarzegger Gunter   Ervaring van EM met waarzegger Gunter   Ervaring van EM geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hi Gunter,

Van de week met u gesproken over onder andere of ik nog geld terug krijg wat per ongeluk op een verkeerde oude rekening is gestort. Precies een dag later kreeg ik een bericht dat ik het geld teruggestort zou krijgen maar dat het nog even kan duren, maar diezelfde dag is het nog gestort.

Wilde je dit natuurlijk even laten weten.

Groetjes.




Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met waarzegger Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) met waarzegger Gunter   Ervaring van Positief-negatief meisje ;) geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met waarzegger Gunter   Ervaring van H. met waarzegger Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Een bijzondere medium. Ik belde hem over de liefde en wist hij direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. Ook kon hij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeite en geld waard om te bellen. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde.

Liefs, meisje dat Spaans kan spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  U bent de liefste, de beste. U bent bijzonder en oprecht. Is er maar 1 van, merci merci merci voor alles. Woorden schieten tekort in hoe ik u ooit kan bedanken voor uw readingen en advies ect. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht. Voor de minder leuke dingen maar ook voor de mooie dingen die u vertelt. Nogmaals dank onze lieve Gunter. Ben super blij en dankbaar met u. Dikke kus en knuffel van mij en de familie. Wij spreken elkaar gauw weer lieverd. Dikke kus san.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Ik had nog niets gezegd en je wist al meteen waarvoor ik belde. Wow. De karakteromschrijving klopte ook als een bus. Fantastisch. Meteen to the point en hele zuivere reading en voorspellingen. Als bonus, los van het onderwerp waarvoor ik belde, gaf je ook nog nuttige tips over mijn eigen gezondheid waar ik mee verder kan. Bedankt.




Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben.

1000 maal dank. Liefs van Truus.




Ervaring van Truus met waarzegger Gunter   Ervaring van Truus met waarzegger Gunter   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Liefste Gunther, ik wou je alvast een fijne Kerst wensen, met de aller beste wensen. Jij verdient ook alleen maar het beste . bedankt voor alles. dikke kus xxx.




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Onze lieve lieve Gunter. Wij wensen jou fijne en warme feestdagen. En dat het licht altijd mag schijnen in uw leven. Dank voor alle gesprekken en dan voor alles. Heerlijke en eerlijke vent van ons. We houden van u en zijn super trots op u. Hele dikke en warme knuffels. We bellen z.s.m. groetkes van san en mama. Xxx.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  De beste de liefste en sowieso de grappigste man die ik ken. Alleen maar respect voor u lieve Limburger/WV. Kusjes lieve Guntherrrrrrr kijk al uit naar de kerstfilms ;) x.




Ervaring van Rachel met waarzegger Gunter   Ervaring van Rachel met waarzegger Gunter   Ervaring van Rachel geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther ben zo blij jou gesproken te hebben gisteren. heb jou enorm gemist en dankzij jou voel ik mij weer stukken beter. jij bent en blijft een Engel .




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Over de meeting had je alvast gelijk, nu de rest nog.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 30 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hey mijn lieve gunter. Ik ga u z.s.m. bellen. Maar ik moest u ff vertellen dat hij terug is. Hij heeft 2 stappen gezet en ik de laatste. Hij praat niet veel. Maar hij is blij en hij neemt initiatief. Ik ben in shock. Toch blijf ik aan mezelf werken en mezelf op nummer 1 zetten. Ik merk dat ik toch pijn ervaar als hij er is. En teleurstelling. Maar hij doet zijn best. Niet te geloven he schat. Ik bel u echt gauw. Uw grootste fan. Dikke knuffel. San.b.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, el.maestro. topmedium op deze geweldige lijn. Ga zo voort Gunter. Je bent eerlijk, oprecht en je had gelijk betreft die zwangerschap vd melkboer. Ik bel je binnenkort weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita met waarzegger Gunter   Ervaring van Rita geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Wauw. Ik zei alleen mijn geboorte datum en in detail kwam de status met degene waar ik verliefd op ben naar boven. Zonder dat ik er uberhaupt een vraag over stelde. Heel bijzonder.




Ervaring van Merel met waarzegger Gunter   Ervaring van Merel met waarzegger Gunter   Ervaring van Merel geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor uw geduld. Ik heb u net gesproken en viel weg voordat ik had opgeladen. Na twee jaar heb ik eindelijk mijn antwoord. Het is iets wat ik niet had verwacht, maar ben in ieder geval wel verlost. Vind het zo lief dat u gisteren kaarten heb gelegd om te kijken of u iets over het hoofd hebt gezien. U bent de beste. Bedankt voor alles. Belle and the beast met een niet zo happy ending;) Xx.




Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Altijd heel grondig met je verklaringen en tegelijk voorzichtig. Maar ook duidelijk en recht door zee.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter.
Wij hebben elkaar diverse keren gesproken.
Heb een paar keer meegemaakt dat je mij toesprak met datgene wat ik wilde vragen alvorens de vraag te stellen.
Dat geeft al de kwaliteit aan die u heeft.
Ook bleef u volhouden met wat u zag ondanks mijn twijfel en uiteindelijk had u gelijk.

Beste Gunter bedankt.




Ervaring van Paul met waarzegger Gunter   Ervaring van Paul met waarzegger Gunter   Ervaring van Paul geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  de Gunther is gewoon de BESTE, respect voor jou . hoe je het doet weet ik niet, maar je slaagt er telkens weer in om mij tot het positieve te brengen. ben je eeuwig dankbaar liefste knapste man in heeeeeeeeeeeeel de UNIVERSUM :).




Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R met waarzegger Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer en puur en zuiver. De beste die ik ken. Medium Gunter is daarom zeker een aanrader en de moeite echt waard om te bellen. Alles komt ook echt uit op zijn tijd. En ik ben dankbaar dat ik u ken. Heeeel veeeel liefs. Knuffels en kusjes van mij en me mama. XXX Liefs San.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 15 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hallo Gunter, je vertelde mij je zag en voelde vlinders. Wel die vlinder is gekomen een lang en mooi gesprek gehad. Ik bel je snel gr M Theresa.




Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Dank je Gunter om mij zoveel bevestiging te geven. Ik weet dat het niet aan mij ligt en dat ik mij niet schuldig moet voelen. Ik ga keihard met mezelf aan de slag en weet dat ik zoveel beter verdien. Dank je om zo in mij te geloven. Dikke dikke merci.




Ervaring van Nelle met waarzegger Gunter   Ervaring van Nelle met waarzegger Gunter   Ervaring van Nelle geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hallo Gunter
dank,dank voor al jou bemoedigende woorden, je bent en blijft een bijzonder Medium .en een fijn persoon om mee te praten .




Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 1 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther een ware godsgeschenk, altijd grappig maar kan ook ne keer doodserieus zijn, telkens weer brengt hij mij tot leven als ik het even niet zie zitten, dus Gunther dank u dat jij er bent en dat jij mij door deze situatie heen helpt. Wens jou echt het beste geluk dat een persoon kan vragen want als iemand het verdient ben jij het .




Ervaring van anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniem met waarzegger Gunter   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S met waarzegger Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter. Dank voor alles. U bent altijd positief ook in mijn moeilijke tijden. Wat u ziet komt ook daadwerkelijk uit. Soms begrijp ik het even niet en dan gebeurd er weer iets waardoor ik denk owjeej, die Gunter heeft weer gelijk gehad. Petje af lieverd. Hoe fijn u alles kan beschrijven en uitlegd. Tot in details. En dank dat u er altijd bent. U verdient meer dan 10 sterren lieverd. Dikke knuffel van ons. Xxx San.




Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b met waarzegger Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegger Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  beste Gunter
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek, zal blijven vechten, en geloven.
bel je snel weer als ik nieuws heb
vr gr Moeder Theresa.




Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Gunther. Jouw eerste woorden waren er al meteen op. Je kon de situatie helemaal beschrijven. Je bent een krak in jouw vak. Ik wens jou nog heel veel succes toe. Liefs.




Ervaring van Annce met waarzegger Gunter   Ervaring van Annce met waarzegger Gunter   Ervaring van Annce geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Sorry Sorry Gunter nooit heb ik in de gaten gehad dat ik de sterretjes moest aan klikken ten onrechte kreeg je daar door er maar 3 .

Bij deze de 5 sterren die je echt verdient , meer dan dat verdien je met je mooie gave.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Beste Gunter.

Dank je wel voor het mooie en bijzondere gesprek, je ben een fijn medium en mens om mee te praten. Zo zuiver en oprecht vind je maar weinig, je bent een TOPPER GUNTER.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegger Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggereindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggereindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggereindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggereindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden