Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggereindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven , krijg online hulp en advies van waarzeggers uit Eindhoven.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Chantal
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggereindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal super wat is uitgekomen hoop de rest ook snel.
Het koffiemeisje xx




Ervaring van J met waarzegger Chantal   Ervaring van J met waarzegger Chantal   Ervaring van J geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  lieve chantal je had het heel goed gezien het blijf bij, het oude wat betreft mijn geld.
Nu hoop ik dat het andere ook goed komt want ik blijf bellen je geef mij veel vertrouwen, een vaste beller.




Ervaring van lola. met waarzegger Chantal   Ervaring van lola. met waarzegger Chantal   Ervaring van lola. geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Jij bent echt een lieverd, zo gedetailleerd en hoopvol, laat je zeker nog weten.




Ervaring van Happy met waarzegger Chantal   Ervaring van Happy met waarzegger Chantal   Ervaring van Happy geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve chantal,
Wat heb jij een hele aangename stem om naar te luisteren, en zo vlotjes was je alles aan het vertellen in die 10 minuten dat ik je aan de lijn had.Ik was echt verrast over wat je zei. Zal zeker iets laten weten.A.




Ervaring van A met waarzegger Chantal   Ervaring van A met waarzegger Chantal   Ervaring van A geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Super lieve vrouw. Ben altijd blij als ik haar gesproken heb.




Ervaring van Linda met waarzegger Chantal   Ervaring van Linda met waarzegger Chantal   Ervaring van Linda geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Wat een lieve vrouw was de moeite waard ben benieuwd. Zodra mijn voorspelling uitkomen zal ik u op de hoogte brengen dankjewel.

Gr. A 15/5.




Ervaring van Angela met waarzegger Chantal   Ervaring van Angela met waarzegger Chantal   Ervaring van Angela geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal. Ongelooflijk kwa voorspelling en de tijd. Ben zo blij dat je hier weer bent bedankt wederom, veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  dag lieve chantal, we zijn u al een poosje kwijt op de lijn. toch blijft u altijd mijn favoriet en hoop ik u weer snel online te zien.




Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  ik spreek je al een paar weken. en je maak mij steeds weer positief en het kom ook elke keer uit wat je zeg. ik ben blij dat ik jou gevonden heb , dikke knuffel loes.




Ervaring van loes met waarzegger Chantal   Ervaring van loes met waarzegger Chantal   Ervaring van loes geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Hoi Chantal,
Bedankt voor de lieve woorden en hopelijk komen je voorspellingen snel uit. Ik houd je op de hoogte. Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Chantal   Ervaring van Cindy met waarzegger Chantal   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Hoi Chantal,
Bedankt voor de lieve woorden en hopelijk komen je voorspellingen snel uit. Ik houd je op de hoogte. Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Chantal   Ervaring van Cindy met waarzegger Chantal   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Ongeloofelijk goed, ik laat iets achter als alles is uitgekomen. Groetjes .




Ervaring van Evi met waarzegger Chantal   Ervaring van Evi met waarzegger Chantal   Ervaring van Evi geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal is de liefste en de beste. Alles goed voorspeld. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Oudste zoon geslaagd. U zag het helemaal goed.




Ervaring van O met waarzegger Chantal   Ervaring van O met waarzegger Chantal   Ervaring van O geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Dank je wel Chantal. Je bent altijd vlot en duidelijk met je uitleg van de kaartlegging. Je verhaal is helder, je bent optimistisch en is het heerlijk om met je te praten. Je hebt mij weer moed gegeven. Ik houd je op de hoogte over de uitkomst van jouw voorspellingen.




Ervaring van Thea met waarzegger Chantal   Ervaring van Thea met waarzegger Chantal   Ervaring van Thea geplaatst op 17 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Werkelijk de beste.




Ervaring van Lm met waarzegger Chantal   Ervaring van Lm met waarzegger Chantal   Ervaring van Lm geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Hallo, Chantal. Dank u wel voor de prachtige en accurate reading. Je hebt me echt van mijn sokken geblazen. Ik zat er een beetje door, maar je kwam meteen tot de kern van de zaak. Ongelooflijk. Al de dingen die je me vertelde zijn voor 100% waar. Ik kan haast niet wachten om met mijn nieuw en prachtig leventje te beginnen. Ik bel u zeker en vast nog eens op om je op de hoogte te houden of om gewoon even wat goede raad. U bent echt een pracht van een vrouw die 10 sterretjes waard is. Lieve groetjes en een dikke knuffel xxx.




Ervaring van L met waarzegger Chantal   Ervaring van L met waarzegger Chantal   Ervaring van L geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Just wow.




Ervaring van E. met waarzegger Chantal   Ervaring van E. met waarzegger Chantal   Ervaring van E. geplaatst op 22 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Geen woorden voor. O N G E L O O F L I J K .
.




Ervaring van Patricia met waarzegger Chantal   Ervaring van Patricia met waarzegger Chantal   Ervaring van Patricia geplaatst op 11 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Top Top Top. Zuiver, direct en correct. Ben blij je gesproken te hebben. All the best. F.




Ervaring van F met waarzegger Chantal   Ervaring van F met waarzegger Chantal   Ervaring van F geplaatst op 4 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal je bent een fijne vrouw om mee te praten. Je zei rake dingen. die echt wel klopten. Straffe madam .




Ervaring van Damiana met waarzegger Chantal   Ervaring van Damiana met waarzegger Chantal   Ervaring van Damiana geplaatst op 29 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Bedankt Chantal altijd fijn om ff met je te praten. je bent goed in wat je doet .mijn complimenten .bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Je had weer gelijk vandaag, je zei dat ik echt heel snel deze week of zelfs vandaag nog uitgenodigd moest worden voor een sollicitatiegesprek en ik dacht nog; Kan niet want de week is al voorbij.
En ja hoor vanmiddag een uitnodiging voor een gesprek ontvangen.
Naast dit heb je echt al zo vaak gelijk gehad in je voorspellingen en ook met de tijd zit je er vaak bovenop, heel bijzonder.
Zelfs wanneer er onvoorziene dingen in mijn leven gebeuren die je niet gezien hebt doe jij altijd je best om alles duidelijk uit te leggen wanneer ik vraag hoe dit kan.
Helaas heb ik van een medium wel eens anders meegemaakt en werd ik dan zelfs bijdehand genoemd en uitgekafferd.
Ik vind persoonlijk dat je dan gewoon niet op een hulplijn thuishoort.
Gelukkig is me dit maar 1 keer overkomen want ik spreek meerdere topmediums hier die altijd begripvol en eerlijk zijn en het ook gewoon toegeven wanneer ze iets niet voorzien hebben of ernaast zaten.
En jij bent ook zo'n medium Chantal.
Bedankt voor al je steun en juiste voorspellingen., ik spreek je pas een paar maandjes en er is al zoveel uitgekomen dat ik zeker vertrouwen heb in de laatste.




Ervaring van verrast met waarzegger Chantal   Ervaring van verrast met waarzegger Chantal   Ervaring van verrast geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Wat een lieve, zachte en oprechte dame die het ziet zoals het echt is en geen tijd rekt. Haar voorspellingen komen steeds uit en bovenal geeft ze steeds een goed gevoel en heeft ze een zachte en warme stem, zeker een aanrader. Alweer bedankt Chantal om mij dat fijne gevoel te geven, ik geloof in je en je bent meer dan 5 sterren waard. A.




Ervaring van Annick met waarzegger Chantal   Ervaring van Annick met waarzegger Chantal   Ervaring van Annick geplaatst op 29 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Beste Chantal, tijdens ons eerste gesprek gaf u aan dat u A weer online zag verschijnen, dat is inderdaad gebeurd nadat ik hem gebeld had. U had helemaal gelijk. Ik kwam er helaas veel later achter. Kan het gevoel niet loslaten dat hij naar mij opzoek was, helaas had ik mijn account niet meer. Die heb ik nu wel weer in orde gemaakt. Ik weet niet als hij nog online zal verschijnen. Ik hou u op de hoogte.




Ervaring van R. met waarzegger Chantal   Ervaring van R. met waarzegger Chantal   Ervaring van R. geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal, bedankt voor jouw duidelijke uitleg . Wat jij in korte tijd doorkrijgt is helemaal waar. Ik ga jou zeker terug bellen. Je bent een fantastisch medium.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik heb je over een maand gebeld, nu heb ik je terug gebeld en je vertelde mij terug het zelfde. Je hebt mij terug hoop gegeven TOP. Gr Y.




Ervaring van yolanda met waarzegger Chantal   Ervaring van yolanda met waarzegger Chantal   Ervaring van yolanda geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Wat ben jij goed.
Ik spreek je nu 2 maanden en alles wat je gezegd hebt tot nu toe is uitgekomen, en zelfs qua tijd zat je super erop.
Die droombaan die ik zou krijgen is precies zo gegaan, ik kan weer aan t werk en ook qua tijd zat je goed.
Ook betreft liefde, je voorspelde zijn terugkomst van hem binnen een paar dagen terwijl ik hem al maanden niet gehoord had en het was zo.
De rest van de afgelopen maanden wanneer jij zei; Vandaag hoor je hem alweer, dan was dit ook zo.
En zelfs wat voor soort bericht ik van hem zou krijgen klopte precies.
Helemaal verbaasd.
Nu de laatste voorspelling nog en dan is alles naar wens.
Bedankt voor alles, ben ook zeer verbaasd dat er zo weinig getuigenissen staan want je zit er helemaal bovenop. En bent ook nog eens superpositief altijd.




Ervaring van Een nog meer verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een nog meer verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een nog meer verbaasde beller geplaatst op 15 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal wat ben je goed. Ik kan alleen maar aansluiten met de vorige getuigenissen. Echt geweldig wat jij doorkrijgt en ziet in een korte tijd.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Heel mooi om met Chantal te praten, echt wow. Ze kan veel zien en geeft vertrouwen, echt mijn hele humeur is veranderd, ik kijk uit naar de toekomst. Dank je wel lieve Chantal.




Ervaring van S met waarzegger Chantal   Ervaring van S met waarzegger Chantal   Ervaring van S geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Alles klopt woord voor woord. Zo geruststellend om haar aan de lijn te hebben.




Ervaring van Lies met waarzegger Chantal   Ervaring van Lies met waarzegger Chantal   Ervaring van Lies geplaatst op 10 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Ow en ik was er nog vergeten bij te vermelden dat de voorspelling dus 2 dagen nadat ik je de eerste keer gesproken had ook uitgekomen was.
2 voorspellingen dus in 1 week tijd. Precies zoals je de tijd aangaf zo is t ook gebeurt. Chapeau.




Ervaring van Een verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een verbaasde beller geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Beste Chantal,

Ik heb jou vorige week dinsdag voor het eerst gesproken en je was zo ontzettend scherp in het zien van mijn situatie.
Je zag verschillende dingen zo in detail die je niet k?n weten en je zag ook dat er geen contact was.
Ik zei klopt al n hele tijd geen contact.
Je antwoordde doodleuk, zeker deze week hoor je hem weer absoluut.
En de vooruitzichten zowel voor onze relatie als op werkvlak waren ook alleen maar superpositief.
Ik belde je gisteren om je te bedanken en je zei direct; Je hoort m vandaag alweer.
En ja hoor, t was zo.
Knap van jou.




Ervaring van Een verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een verbaasde beller met waarzegger Chantal   Ervaring van Een verbaasde beller geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Wow, wat een fijn medium. Ze kon heel veel informatie geven waarin ik me kon vinden.




Ervaring van Sd met waarzegger Chantal   Ervaring van Sd met waarzegger Chantal   Ervaring van Sd geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Je bent super scherp, snel en goed invoelend.Zonder info vooraf weet je vrij snel de kern te pakken. Een van de mooiste consulten ooit. De toekomst moet ik afwachten. Je geeft me weer hoop dat het goed komt. Liefs Lila.




Ervaring van Lila met waarzegger Chantal   Ervaring van Lila met waarzegger Chantal   Ervaring van Lila geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggereindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggereindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggereindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggereindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden